|
|||||||
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Videolar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Saçlarımı ilk defa bu kadar koyu bir tonda boyadım. Muhteşem oldu. Bu kadar yakışacağını hiç düşünmemiştim. Göz rengim ortaya çıktı. Ve insan saç rengini göz rengine göre ayarlamalıymış dedim sahiden. Sürekli uyarıyorlardı. Ama ben dinlemiyordum. Meğer haklılarmış. Şimdi çikolata browni deneyeceğim. Sonuç beni şimdiden heyecanlandırıyor
Ah biraz da kilo alsam... Neyse hemen çekim yasasına başvuruyoruz; ''ben ideal kilodayım ben ideal kilodayım, ben ideal kilodayım.. ne yersem yarıyor ne yersem yarıyor ne yersem yarıyor, ideal tombullukta bir hatunum ideal tombullukta bir hatunum ideal tombullukta bir hatunum'' hehehe
|
|
||||
|
Evet bugün boyamı yapıyorum. Haydi bismillah. Biraz kilo alsam fotoğrafçı arkadaşla konuştum birkaç çekim yapacağız. Öyle süper bir hatun değilim. Ama fotoğraflarda sahiden güzel çıkarım. Yapalım bakalım artistik bir şeyler.
|
|
||||
|
Boyadım kız, övünmek gibi olmasın müthiş oldu, aman ha asla 'ben en güzelim herkesten güzelim' gibi sığ bir yorum çıkmasın burdan, ama gerçekten harika oldu, söylemesi ayıp gözlerim daha bir ortaya çıktı. Dün akşamdan beri kendimi seyrediyorum nan aynada
Bu ne megalomanlık yarabbi rezil ve de kepazeyim Gülmeme bakmayınyaptığım gerçekten ayıp söylemesem ne hisettiğimi yalancı bir tavazu göstermek olur bu da ki bu daha da ayıp /:Aman ben dışarı çıkıyorum, dostları gidip göreyim muhabbet edip çay içelim, entel dantel hayattan dem vuralım da ruhum gıdasını alsın görüşürük millet.
|
|
||||
|
Evet resmen canlanıyoruz
Ben istifamı verdim ya kuş gibiyim içimden giyinmek süslenmek her şey yapmak geliyor. Dün dışarı çıkarken de şıkır şıkırdım arkadaşım abim dediğim eşi hatun ne zamandır seni böyle görmemiştik dediler E mutlu oldum tabii içimdeki sevincin dışarı yansımasımın farkedilmesinden dolayı Yıllardır içinde buşunduğum o tuhaf halden beni biraz olsun kurtaran ve hayata bağlayan bu istifa kararı oldu Mevlam herkese bunaldığı ve kapasitesinin altında çalıştığı işten kurtulma fırsatı versin ![]() Bu arada bir dahaki hafta Bitter Çikolata yapıyorum çoook daha güzel olacak, içimdeki gizli vamplık ortaya çıktı biraz açıkçası bundan utanıyorum yani nasıl diyeyim yalnız bir bayanken insan kadınsı tarafının ortalarda olmasından hoşlanmaz ya hani-ya da ben hoşlanmıyorum diyeyim- işte o anlamda utanıyorum biraz bu kadınsılıktan Ama alışırım sağolsun dostlarımın gönlüne sağlık hepsi beğenip iltifat ediyor E ben de devam diyorum
|
![]() |
| Etiketler |
| ayrıntılar, degiştirecekseniz, konuda, önemli, rengini, saçınızın |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|