|
|||||||
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Videolar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Bence aksesuarlardan ayak bileğine takılan hal hal bu yaz eskisine oranla daha çok moda olacak ve sadece hal hal değil başka aksesuarlar da ayak bileğine takılacak. Ha bu arada ben uzun halhal dışında uzun boncukları dolarım bir de deri ipler var ya el bileklerine dolanan onlar ayak bileklerine de dolayabilirsiniz özellikle renki olanları sahiden çok estetik hoş duruyor.
|
|
|||
|
2010 benim yılım takı takmadığım tek yer olan dişlerimden birinede yılbaşına girmeden pırlanta yerleştircek olmam beni helecanlandırıyor ışıldayan gülüşler hehe
vee zincir takı özelliklekii el bileklerimde mutlaka ama mutlaka bişeyler olmalı düşcek kırılcak gibi geliyor bişey takmadığımda renkli ve kalın giysime uyan takılar favorim mümkünsede büyük olsun sade giyim tarzımı kurtaran faktörlerdir takılar,ve çocukluğumdan beri inanılmaz düşkünüm...
|
|
|||
|
yanlız küçük bir detaya değinmek isterim tabi yine herkezin kendi tercihi ama gösterişli bol ışıltılı fazla modelli giysillerde takıyı büyük ve göz alıcı seçmemenizitavsiye ederim fazla abartı ve aykırı durmasına neden olur hem giysini hemde takınızı olduğundan daha kötü görünmesine sebebiyet verirsiiniz ..tabi bu benim görüşüm renk ve zevk işidir biz iyiden güzelden hoşlukdan yanayız ..
|
|
||||
|
Ben de cincik boncuğa bayılırım gızz
Ama işte bu konuda da fesatım biraz takının da çapkınını severim ya da bana çapkın gelenini Hani incik boncuk metal belki ama takının da ruhu ve seksapeli var bence Hoş otantik anlamı olan figürler ilgimi çeker, mutlaka mistik bir şeyleri yansıtmalı, kıyafet renginde küpe tarakarsam küçük ama hafif parlak olurlar perdenin arasından salınır gibi saçlarımın arasından salınmalıdırlar Ha özellikle gümüş takıntım var o ayrııı Gümüş sıkıştırılabilen bilezikler mesela.. Ve tabi bunların kola takılanları özellikle yılan sembolü olanları.. Şahika şahika
|
![]() |
| Etiketler |
| 2010da, bilezik, kalın, takılacak, uzun, zincir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|