|
|||||||
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Videolar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Esra Ceyhan: Yeni albümünüz çok güzel olmuş. ben de evde arabada her yerde dinliyorum. Albümünüz tam olarak ne zaman çıktı?
Konuk Sanatçı: Bir hafta sonra çıkacak. Tuba Altıntop: Türkiye Büyük Millet meclisinin açılış tarihi mi elbette biliyorum savaş abi tabi ki 29 ekim 1923!! Elıfnağme: Bugün 10 kasım Atatürk'ün 64. ölüm yıldönümünü şölenlerle kutluyoruz. Magazinci: Ytl nedir Gizem hanım.. Gizem Özdilli: Hımmmmm yanmayan türk lirası Esra Balamir: Dalağımı aldırdım ama çok da işlevsel bir organ olmadığı için üzülmedim. Şenay Akay: Beni kötü aletlerine emel etmek istiyorlar. İbrahim Tatlıses: Beni yerden yere vurdular ama ben lastik top gibiyim. Kibariye: Araplara bayılıyorum en çok da tina turner var ya ona hayranım... İzzet Yıldızhan: Fransızlar amma kültürlüufacık çocukları bile fransızca konuşuyor. Lerzan Mutlu: (dart üstüne yapıştırdığı okan bayülgen resmini kastederek) okan'ı dudağından vurana kendimi vereceğim. |
|
|||
|
Yasemin Bozkurt: (anne ve babasına kavuşturduğu gözü yaşlı insana) artık yanında bir annen bir de baban vargüle güle kullan.
Ahu Tuğba: En büyük insanlar ailelerdir Yılmaz Morgül: Kendini vakıflarına adamış bir sanatçı modeliyim ben Serdar Ortaç: topu topu 7 nota var kaç ayrı beste yapılabilir ki |
|
|||
|
gerçek yaa videoları bile var bunların ama ben en çokda kibariyede dağıldım
Araplara bayılıyorum en çok da tina turner var ya ona hayranım...yapmayın konuşmayın dime ressam resim yapsın kibariyee şarkı söylesin gibi
|
|
|||
|
Alıntı:
)))))hhahhaha kibariye konuşsun yaa pinkcim sen sus )))
|
![]() |
| Etiketler |
| 2009, aptal, sözleri, ünlülerin, yılında |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|