Go Back   Makyaj Sırları Forumları > GÜZELLİK & BAKIM > Kozmetik Ürünler

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 01.11.09
Djpink - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administrator

Wink En çok satan kadın parfümleri

Ünlü Fransız yazar Victor Hugo, "Parfüm cennetten bir soluktur" demiş. ''Cennetten bu soluk" ilk çağlardan beri insanın vazgeçemediği bir cazibe olmuş. Ama bu cazibeyi kullanmanın da bazı önemli noktaları var. Örneğin mevsimler…

Mevsimler, parfüm seçiminde bir kriter. Aslında parfüm üreticileri kesin bir dille, "bu yaz, bu da kış kokusu" demiyorlar. Yine de yazın hafif ve çiçek esanslı parfümleri daha çok tercih ediyoruz. Kışın ise genellikle baharatlı olanları… Gerçekten öyle mi peki?

Aslında bu konuda genelleme yapmak da pek doğru olmuyor. Çünkü tam da kışa girerken çok satan parfümlere bir göz attığımızda çiçeksi kokuların ağırlıkta olduğunu görüyoruz. En iyisi, siz, söylenenleri bir kenara bırakın ve kendi teninize en çok yakışanı bulmaya bakın.

Bu konudaki arayışınıza yardımcı olacağını düşündüğümüz “çok satan parfümler” listemize de göz atmayı ihmal etmeyin.

CK Euphoria edp
Euphoria yeni kazanılmış özgürlükten ilham alan, kişinin hayallerini yaşama dönüştürmesini anlatan aklınızda yer edecek, seksi ve şık bir parfüm.

Euphoria egzotik meyveler, baştan çıkarıcı çiçekler, kalp notasındaki siyah orkide etkisiyle gizemli, zengin kremsi dip notası ile karşıtlıkları birleştiren, bağımlılık yaratan bir oryantal.

Armani Idole d’Armani edp
Başkalarının gözünde “idol” olabilecek kadar dikkat çekici, modern ve kadınsı olmak, iddialı olmak ve bundan korkmamak…

Zengin baharatlı ve çiçeksi olarak yorumlanabilecek parfümün içerisinde zencefil, tatlı armut, yasemin, gül ve saf safran, dip notalarda bulunan vetiver ve paçuli ile harmanlanmış. Gerçekten iddialı.

Guerlain Idylle edp
Frezya, zambak, gül ve nilüfer gibi kendine has muhteşem kokulu çiçeklerle bezenmiş bir parfüm.

Buram buram çiçek kokuyor, kesinlikle feminen, kesinlikle göz alıcı…

Armani Code Femme edp
Turuncu çiçek esansı, siklamen, yasemin ve vadideki zambak karışımı ile teninizi süslüyor.

Parfüm şişesi duygusal kavisler ve parlak bir bitişle incecik bir siluet olarak tasarlanmış. İnce bir şifon üzerindeymiş gibi basılan, mavi renkte nakışlarla sunulan şişenin yüzeyi zarafetiyle dikkat çekiyor.

Chanel Coco Mademoiselle edp
Kadınsı, seksi, heyecan verici ve genç bir parfüm.

Madam Chanel’in modern ruhunu somutlaştırıyor adeta.

Yasemin ve gül karşımı...
  #2 (permalink)  
Alt 19.12.09
Administrator

Davidoff Cool Water Woman Wave EDT Bayan Parfüm

Modern, kendine güvenen kadınlar için, okyanus dalgalarını anımsatan ferah kokunun üst notalarında karpuz, mango, guava, frezya, şakayık, pembe biber tanesi, dip notalarında ise sandal ağacı, süsen ağacı ve misk bulunuyor.

Kenzo D Ete Femme EDP Bayan Parfüm

Kenzo Amour Le Parfum Femme EDP Bayan Parfüm

Paçulinin ağaç notaları, Siyam benzoin , amber. Bu ağacımsı oryantal armoninin özüne, tanıdık KENZOAMOUR kokular, pirinç, frangipani çiçekleri ve vanilya yumuşaklık katıyorlar.

Dior Jadore EDT Bayan Parfüm

Gucci By Gucci EDP Bayan Parfüm

Koku çarpıcı paçuli bazıyla girişini erken yaparken, Gucci kadını gibi uzun süreli bir etki bırakıyor. Aynı zamanda üst notalarındaki beklenmedik ve egzotik guava ve armut eşsizlik ve modernlik getiriyor. Kalp notasında yer alan kremimsi Tahiti Tiare çiçeğin parfüme zengin bir feminenlik katıyor. Misk notaları ve bal hoş bir koku sunarken paçuli sıcaklık veriyor.

Escada Incredible Me EDP Bayan Parfüm

#3 (permalink)  
Alt 19.12.09
Baştacımız

kenzo amor işte olay budur çirkin kadın yoktur şehvetli süründürten koku vardır ))
  #4 (permalink)  
Alt 19.12.09
doktorr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Elit Üye

"Chanel Coco Mademoiselle edp"..burnum bu kokuya maruz kalmış zerreciklerine kadar karşımdaki bayanı hissetmiştir
  #5 (permalink)  
Alt 19.12.09
Moderator

Sexy Grafity, Kenzo Leopar, Gucci ve Escada kullandım. Bir de poison'lu bir şey vardı hatırlamıyorum tam adını o da adı gibiydi vallahi Her koku herkeste her tende farklı duruyor başkasında beğendiğim parfüm bende hoş durmuyor vs vs.. İşte hala arayıştayım nasıl bir koku sürünsem diye Heheh kimyacı arkadaşlarla konuşup 'İnanna' diye 'parfin' yapın diyecüm Bak adı da güzel oldu
  #6 (permalink)  
Alt 19.12.09
thunderheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administrator

oldu canım ondan yapılınca bana da göndert...
  #7 (permalink)  
Alt 19.12.09
Moderator

Sen dalganı geç böcük, bir arkadaşım vallaha da yapalım demişti Benim tenimle uyuşan bir şey yapacaktı vallahi bak
  #8 (permalink)  
Alt 19.12.09
Administrator

Evet evet olabildiğini bende biliyorum.Bir zaman yaptırmıştım ben kendi adıma bana özel
  #9 (permalink)  
Alt 19.12.09
thunderheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administrator

arkadaşınıza söyleyin de bana da yapsınlar thunder haşin ve de gaddar bir koku olsun
  #10 (permalink)  
Alt 19.12.09
Moderator

Alıntı:
Djpink Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet evet olabildiğini bende biliyorum.Bir zaman yaptırmıştım ben kendi adıma bana özel
Tatlım elbette olabilir yeni bile değil, tam 2000 senesinde, Kimya bölümünde okuyordu ciddiydi. Hehe tabii ben başka niyetler de olduğunu sezince arazi

Etiketler
bayan parfüm, Çok, en iyi bayan parfümleri, kadın, parfüm, parfümleri, satan

Seçenekler
Stil