Go Back   Makyaj Sırları Forumları > EĞLENCE - SEN HALA DUYMADIN MI? KÖŞESİ > Edebiyat & Kültür Sanat > Kitaplar

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 12.10.09
Moderator

Standart Kirpi

Kirpi/ Mehmet Candan

Harikulade başlıyor henüz bitirmedim ilginç bir gidişatı var.
Nasıl bulduğumu anlatayım. İş çıkışı arkadaşımla görüşecektim. Yolum üzerinde vapur iskelesinde orjinal kitapları tek tük kaldıkları için ucuza satan bir bayi var. Vapura doğru ilerlerken bu bayiyi geçmiştim aslında aniden geriye döndüm ve daha önce bakmadığım rafa yöneldim. Bu kitaptan tam üç tane vardı birini arkadaşıma hediye etmek üzre arkadaşıma aldım. Ve o benden önce okumaya başlamış. Şok geçirdim dedi olamaz tam da ihtiyacım olan kitap vs vs...

İşte böyle... Felsefik bir kitap ama iki kişinin konuşması var. Yazarın basılmış ilk kitabı ve basılmamış başka çalışmaları da var. Henüz medyatik ve kirli bir yazar değil yani. Ben başındayım daha ama bayıldım. Sonunda da yorum yaparım

Eğer bu kitabı alacak olursanız size de şimdiden keyifli okumalar

Haaa şöyle başlıyor;

''Bir kimse senin olmadı hiç raz'ına mahrem''
Niyazi Mısri
  #2 (permalink)  
Alt 14.10.09
Moderator

Arkadaşlar süper gidiyor. Çok ince bir kitap, sayfa sayısı az ama o kadar harikulade çözümlemeler var ki aklım durdu yuh dedim böyle olmaz olamaz. Şiddetle tavsiye olunur.
  #3 (permalink)  
Alt 14.10.09
Djpink - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administrator

Sanıyorum ağır edebi ve ben ne yazık ki istemiş olsam bile 3 sayfa ötesine geçemem.. Ha oldu da geçtim diyelim anlamak için bir kaç kez daha tekrar etmeliyim bu sebeple çözümlenmiş haliyle yada yanımda okumuş anlamış biri vasıtasıyla ancak olabilir..

Tembelim galiba biraz.. Cümleye bayıldım ama ''Bir kimse senin olmadı hiç raz'ına mahrem'' herşey içinde gibi..

Tavsiye için ben kendi adıma çok teşekkür ediyorum belki bir vakit gelir ve bende okurum.. Kimbilir
  #4 (permalink)  
Alt 14.10.09
Moderator

Olur mu şekerim yahu ağır değil inan değil. İlk cümleye aldanma sakın üslu ilk cümlenin üslubundan tamamen farklı Zaten eğer okuyunca anlıyorsun yazar neden bu eski beyiti kullanmış diye. Bal gibi de anlarsın bildiğimiz Türkçe yahu korkutmasın seni baştaki beyit ki öyle olsa ben de anlamam birçoğunun da anlayabileceğini sanmam

Fakat son zamanlarda ouduğum en harika kitaplardan biri. Bir cümlesi mi boş olmaz yaa? Ve haklısın tekrar geri dönmek gerekiyor zaten felsefik içeriği olan şeyler romanlar gibi bir çırpıda okunamıyor en azından ben okuyamıyorum ne yapayım
  #5 (permalink)  
Alt 31.10.09
Moderator

Yok mu hala okuyanınız? Ama çok şey kaçırıyorsunuz /:

Etiketler
kirpi

Seçenekler
Stil