|
|||
|
Kirpi/ Mehmet Candan
Harikulade başlıyor henüz bitirmedim ilginç bir gidişatı var. Nasıl bulduğumu anlatayım. İş çıkışı arkadaşımla görüşecektim. Yolum üzerinde vapur iskelesinde orjinal kitapları tek tük kaldıkları için ucuza satan bir bayi var. Vapura doğru ilerlerken bu bayiyi geçmiştim aslında aniden geriye döndüm ve daha önce bakmadığım rafa yöneldim. Bu kitaptan tam üç tane vardı birini arkadaşıma hediye etmek üzre arkadaşıma aldım. Ve o benden önce okumaya başlamış. Şok geçirdim dedi olamaz tam da ihtiyacım olan kitap vs vs... İşte böyle... Felsefik bir kitap ama iki kişinin konuşması var. Yazarın basılmış ilk kitabı ve basılmamış başka çalışmaları da var. Henüz medyatik ve kirli bir yazar değil yani. Ben başındayım daha ama bayıldım. Sonunda da yorum yaparım ![]() Eğer bu kitabı alacak olursanız size de şimdiden keyifli okumalar ![]() Haaa şöyle başlıyor; ''Bir kimse senin olmadı hiç raz'ına mahrem'' Niyazi Mısri |
|
|||
|
Olur mu şekerim yahu ağır değil inan değil. İlk cümleye aldanma sakın üslu ilk cümlenin üslubundan tamamen farklı
Zaten eğer okuyunca anlıyorsun yazar neden bu eski beyiti kullanmış diye. Bal gibi de anlarsın bildiğimiz Türkçe yahu korkutmasın seni baştaki beyit ki öyle olsa ben de anlamam birçoğunun da anlayabileceğini sanmam ![]() Fakat son zamanlarda ouduğum en harika kitaplardan biri. Bir cümlesi mi boş olmaz yaa? Ve haklısın tekrar geri dönmek gerekiyor zaten felsefik içeriği olan şeyler romanlar gibi bir çırpıda okunamıyor en azından ben okuyamıyorum ne yapayım
|
![]() |
| Etiketler |
| kirpi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|