Go Back   Makyaj Sırları Forumları > ERKEKLER > Erkek Saç Modelleri & Erkek Saç Bakımı > Erkek Uzun Saç Modelleri

LinkBack Seçenekler Stil
  #21 (permalink)  
Alt 20.12.09
Djpink - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administrator
Yönetici =

peri neler oluyor yahu doktorr seni triktillomanik görmüş

Doktor bu neee ?? triktillomanik
  #22 (permalink)  
Alt 20.12.09
thunderheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administrator
Yönetici =

he ya pink haklı doktorr bu neee?? insan yiyecek bunu
  #23 (permalink)  
Alt 20.12.09
İnanna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Moderator

Tohtur o tohtur emin ellerdeyiz merak etmeyin Ben de tohturun olayı bu triktillomaniye bağlamış olmasına şaşırdım İlk defa duydum bu kelimeyi
  #24 (permalink)  
Alt 20.12.09
thunderheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administrator
Yönetici =

Yahu gelsede aydınlatsa artık bizi
  #25 (permalink)  
Alt 20.12.09
Elit Üye

Alıntı:
doktorr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bence siz erkeksi kokan her parfüme eğilimlisiniz yani ben öyle anladım diğer türlü sınırları zorlayan bir psikolojik davranış ortaya çıkıyor parfüm kokan her erkek??ilginç..
ayrıca sizi çok triktillomanik gördüm, mide ağrılarınız yarın birgün başlar benden söylemesi
bende bu tür durumlarda gaz oluşuyor doktorcum ilginçtir bende bu nadide yorumunuzu kişisel konpleks olarak algılamamak adına gücüne giden bayanları övüp erkekleri yermem ve parfüm kokan beyleri taktir etmemse hiç kusura bakma bu acı gerçeği yok sayamicam)ama seni şımarta bilirim senin saçların yağlanmaz kötü görünmez sen anadolu erkeği koksan kapından kızlar ayrılmaz biz bayanlar fenayız oldumu şimdi bunada manasıını kimsenin belirleyemediği bi teşhis koyarsan engin bilgilerinden yararlanmaya devam ederiz
  #26 (permalink)  
Alt 20.12.09
İnanna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Moderator

Ohhoo tohtur civanım hala yoksunuz vallah gözümüz yollarda kaldı Tez kasmıyordur umarım Ailecenek aydınlanmayı bekliyoruz da

Vallah yahu şaka bir yana... İhtisas alanınız Mikrobiyoloji mi merak ettim hani o keneden falan bahsedince öyle sandım Bir de sahiden burayı nasıl buldunuz Ya yanlış anlamayın bilgi birikimi fazla olan insanlar böyle yerlerde gelip bilgilerini paylaşacak yerde kibir yapıp kaçarlar Ha bazen de kendilerini anlayacak derinlikte insanlar bulamazlar orası ayrı. Ama siz burdasınız ve bizimle paylaşıyorsunuz bu hoş Ha bu arada hekim olduğunuz için bilgi birikiminiz fazla demiyorum zira öğrenim hayatım boyunca fazla sayıda hekimle aynı ortamda bulunup ilk üç sene de ortak sıraları paylaştım var yani birçoğunuzda kendine tapınma hastalığı

Ve lakin sizi burada görmek hoş olsa da ilginç Efenim foruma aktif katılımınızın devamını talep ediyoruz

Konu İnanna tarafından (20.12.09 Saat 04:23 ) değiştirilmiştir.
  #27 (permalink)  
Alt 20.12.09
Elit Üye

kakaka kikkii çok lazım sankihepinize birden gözüm değdi herhal ))doktorrr gel yarım kalan ezme politikanızdan yoksun bırakmayın bizi lütfen

Konu superisi tarafından (22.12.09 Saat 06:58 ) değiştirilmiştir.
  #28 (permalink)  
Alt 20.12.09
doktorr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Elit Üye

Alıntı:
superisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kaka kiki hepinize birden gözüm değdi herhal ))doktorrr gel yarım kalan ezme politikanızdan yoksun bırakmayın bizi lütfen
estağfirullah ben buradaki samimi ortamı ve insanların günlük hayattan uzak matrak bir hava yakalamış olmalarından güç alarak böyle yorumlarda bulunuyorum asla kimseyi ezmek gibi bir niyetimiz olamaz bunu önce belirteyim zaten biz kimiz ki öyle bir haddimiz olsun rahatsızlık verdiysem ve farkında olmadan kılıçların çekilmesine neden olduysam affola bu da böyle bilinsin lütfen!
  #29 (permalink)  
Alt 20.12.09
Elit Üye

Alıntı:
superisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende bu tür durumlarda gaz oluşuyor doktorcum ilginçtir bende bu nadide yorumunuzu kişisel konpleks olarak algılamamak adına gücüne giden bayanları övüp erkekleri yermem ve parfüm kokan beyleri taktir etmemse hiç kusura bakma bu acı gerçeği yok sayamicam)ama seni şımarta bilirim senin saçların yağlanmaz kötü görünmez sen anadolu erkeği koksan kapından kızlar ayrılmaz biz bayanlar fenayız oldumu şimdi bunada manasıını kimsenin belirleyemediği bi teşhis koyarsan engin bilgilerinden yararlanmaya devam ederiz
koyabileceğim teşhis sadece özür dilemek
bu kadar köpüklü bir yazı beklemiyordum..kişisel bir kompleks değil ve gücüme giden durumda mevcut değil..beni şımartmak ve sırtımı sıvazlamak gibi bir zorunluluğunda yok malum? ama ben mesajı aldım daha dikkatli konuşmalarda bulunurum bundan sonra
  #30 (permalink)  
Alt 20.12.09
Elit Üye

Alıntı:
İnanna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ohhoo tohtur civanım hala yoksunuz vallah gözümüz yollarda kaldı Tez kasmıyordur umarım Ailecenek aydınlanmayı bekliyoruz da

Vallah yahu şaka bir yana... İhtisas alanınız Mikrobiyoloji mi merak ettim hani o keneden falan bahsedince öyle sandım Bir de sahiden burayı nasıl buldunuz Ya yanlış anlamayın bilgi birikimi fazla olan insanlar böyle yerlerde gelip bilgilerini paylaşacak yerde kibir yapıp kaçarlar Ha bazen de kendilerini anlayacak derinlikte insanlar bulamazlar orası ayrı. Ama siz burdasınız ve bizimle paylaşıyorsunuz bu hoş Ha bu arada hekim olduğunuz için bilgi birikiminiz fazla demiyorum zira öğrenim hayatım boyunca fazla sayıda hekimle aynı ortamda bulunup ilk üç sene de ortak sıraları paylaştım var yani birçoğunuzda kendine tapınma hastalığı

Ve lakin sizi burada görmek hoş olsa da ilginç Efenim foruma aktif katılımınızın devamını talep ediyoruz
"Ha bu arada hekim olduğunuz için bilgi birikiminiz fazla demiyorum" demişsin..tabi ki demeyeceksiniz ben dahil herkezi cebinden çıkaracak ve bilgileri belki resmiyet kazanmasa da harika insanlar hep vardır ayrıca biz haddimizi biliriz kibir ve ukelalık ypmayız az konuşup daha çok dinlemeyi tercih edenlerdeniz eminim ki senden öğreneceğim çok şey olmalı sayın inanna ve tapınmayı bırak kendini bu alemde aciz görüp bildiklerini yetersiz sayanlardanım ben djpink'in vesilesi ve tavsiyesi ile burdayımortam da sohbette çok hoşuma gittiği için aranızda bulunmak istiyorum tabi siz izin verdiğiniz müddetçe

Konu doktorr tarafından (20.12.09 Saat 11:26 ) değiştirilmiştir.

Etiketler
erkek, model, modelleri, saç, uzun

Seçenekler
Stil