|
|||||||
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Videolar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
)ama seni şımarta bilirim senin saçların yağlanmaz kötü görünmez sen anadolu erkeği koksan kapından kızlar ayrılmaz biz bayanlar fenayız oldumu şimdi bunada manasıını kimsenin belirleyemediği bi teşhis koyarsan engin bilgilerinden yararlanmaya devam ederiz
|
|
|||
|
kakaka kikkii çok lazım sanki
hepinize birden gözüm değdi herhal ))doktorrr gel yarım kalan ezme politikanızdan yoksun bırakmayın bizi lütfen ![]()
Konu superisi tarafından (22.12.09 Saat 06:58 ) değiştirilmiştir. |
|
||||
|
Alıntı:
rahatsızlık verdiysem ve farkında olmadan kılıçların çekilmesine neden olduysam affola bu da böyle bilinsin lütfen!
|
|
||||
|
Alıntı:
bu kadar köpüklü bir yazı beklemiyordum..kişisel bir kompleks değil ve gücüme giden durumda mevcut değil..beni şımartmak ve sırtımı sıvazlamak gibi bir zorunluluğunda yok malum? ama ben mesajı aldım daha dikkatli konuşmalarda bulunurum bundan sonra
|
|
||||
|
Alıntı:
ben dahil herkezi cebinden çıkaracak ve bilgileri belki resmiyet kazanmasa da harika insanlar hep vardır ayrıca biz haddimizi biliriz kibir ve ukelalık ypmayız az konuşup daha çok dinlemeyi tercih edenlerdeniz eminim ki senden öğreneceğim çok şey olmalı sayın inanna ve tapınmayı bırak kendini bu alemde aciz görüp bildiklerini yetersiz sayanlardanım ben djpink'in vesilesi ve tavsiyesi ile burdayım ortam da sohbette çok hoşuma gittiği için aranızda bulunmak istiyorum tabi siz izin verdiğiniz müddetçe
Konu doktorr tarafından (20.12.09 Saat 11:26 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
| Etiketler |
| erkek, model, modelleri, saç, uzun |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|