|
|||||||
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Videolar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
erkeğin saçı deil kaşıdır gözüdür makbul olan temizlik en büyk bakımlarıdır diye düşünüyorum ve parfüm kokan her erkeğe ilgi duyabilcek kapasitem olduğunuda geçde olsa farketmiş durumdyım
)))))))))))yemişim saçını hahah )
|
|
|||
|
saç bakım ister ve tembel sahibini hiç çekinmeden direk rezil etme potansiyeli mevcuttur jöle ile şekilllendirilen saç ertesi gün yıkanmadığı taktirde saçı yıpratmakla kalmaz saçın üstlerinde yapışkan birbirinde ayrı parçalar halinde sizlere gülümser ..ve taramak şekil vermek bu işlemleri yaparken saça zarar vermemekse olldukca narin kişiliklerine ve sabırlı insanların şahsına münhasır
)yağlı saçların yıkanmadığındaki yapışkan ve sönük görüntüsünden dolayı sıklıkla canı istediğinde değilde yatmadan önce mutlaka duş alması gereken erkek uzatmaa saçını lütfenn )))bırakın biz bayanlar bunların üstesinden geliyoruz yetmiyor birde makyaj giyim konusunda da sizlerden oldukca iddalı olmamız kaçınılmaz göz ardı edilmez bi gerçek
|
| The Following User Says Thank You to superisi For This Useful Post: | ||
Djpink (19.12.09) | ||
|
||||
|
Alıntı:
parfüm kokan her erkek??ilginç..ayrıca sizi çok triktillomanik gördüm, mide ağrılarınız yarın birgün başlar benden söylemesi
|
![]() |
| Etiketler |
| erkek, model, modelleri, saç, uzun |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|