|
|||||||
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Videolar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Bu konuda sana katılamıyorum ne yazık erkekler bence partıcıyı henüz kabullenebilmiş değil tabir kaba olacak belki ama "ya o ne parlak parlak" diye dalga geçen çok tavıra tanık oldum.
Ruj konusunda koyu renklerde fazla tepki verebiliyorlarken bir kadında şık bir elbise giydiginde tamamlayıcı olması için parlatıcı kullanmalarını önerebiliyorlar bile.. Bence ruj denince kadın akla gelir ve kesinlikle yakışandır..Ancak erkeklerimiz dikkat çekici ve daha seksi buldukları için kısıtlama yada yerme geregi duyuyor gibi geliyor bana.. Kıskançlık ön planda gibi birazda bencillik olsa gerek.. Ha birde şu açı var tabi; günümüzde Artık devir değişti. Bakımlı ve şehirli erkekler tıpkı kadınlar gibi dudaklarını olduğundan daha olgun ve dolgun gösterebilmek için renksiz MY CITYTM Lips rujlarını sürüyor. Bana sorarsan tercihim pastel yada parlatıcı özellikle kış aylarında.. Özel günlerde sadece biraz daha dikkat çekici bir ruj tamamlayıcı olabilir.. Abartılmış güzellik ve estetik dışına taşmış,gözü tırmalayan renkler elbette bence de hoş degil.. Tarz yada faklı olmak diye tanımlanan ve sığınılan renkler ve tonlar benim tercihim olamaz ancak ruj olmazsa olmaz.. Dedim ya bence Ne kadar çok yazmışım farkında olmadan,kısa kesmekti amacım kusuruma bakmayın..
|
|
|||
|
Ay şekerim haklısın ben hani şu dudak koruyucuları var ya onları parlatıcılarla karıştırmışım
Sahiden tiksiniyorum o parlatıcılardan vallahi bak yapış yapış oluyorlar.Ya nasıl diyeyim şu kıskançlık meselesi mühim şöyle ki misal benim de sevgilim ruj sürse ve o ruj ona yakışsa ve öylece ben yanında yokken dışarı çıksa deli olurum ama benim yanımda sürse hoşuma gider Ahahahahha şaka bir tarafa ruj sürmüş bir adamı kim öper ki öğğkk En güzeli vazelin evet evet vazelin, dudağa çok iyi geliyor hafif dolgunlaştırıp nemlendiriyor güzel görünmesini bırakın dudak dokusu için yaz kış sağlıklı tecrübeyle sabit E tabi yavuklunuzun yanında sürmeniz daha manidar olacaktır ![]() Özel günler içinse bahsettiğin üzre ruj gerekli ama sadece özel günler için diğer türlü gerçekten gerek yok Bence yani...
|
|
||||
|
Kesinlikle katılıyorum..
Sadece özel günlerde, Hele birde sevgilinize özel bir günde olursa Ayrıca vazelin konusunda sana katılıyor bende tavsiye ediyorum dudak koruyucularda keza mantıklı ama parlatıcı denilince ben bir duraksıyorum hele bir de siyah ruj yada çok göz alıcı renklerdeki rujları sıradan bir gün için tercih etmek hiç bana göre degil ha şu var uygulayana saygı duymak bize yakışan yakıştırmamak ise onların bize saygı duymasını gerektiren gibi.. ![]() Sürçi lisan ettiysem affola..
|
|
|||
|
ruj kadınnın yüzüne renk veren, sağlıklı gösteren en önemli makyaj malzemesidir bence...ama önemli olan kaliteli ve kendi yüzüne, dudağına uygun olan rengi bulup kullanabilmektir. kaliteli olması önemli çünkü ruj da kalitesiz olunca hem sağlığı tehdit edici hem de kalitesiz olduğu en çabuk anlaşılan makyaj malzemesidir ki kendini hemen ele verir. ..bi şeyler içerken olduğu gibi bardağa iz bırakır ki bu görüntü çok iğrençtir bence...o yüzden kalıcı ve kaliteli olan ve yüzümüze uyan ruju kullanmakta fayda vardır diye düşünüyorum...
|
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Alıntı:
Öptüm şeker
|
|
|||
|
Alıntı:
İyi dedin ben de itici buluyorum yapan yapsın dediğin gibi bize ne... Ama içi neşeli samimi ve farklı görünme kaygısı taşımayan insanın böyle hilelere baş vuracağını sanmıyorum Genelleme yapmayalım ama çok da geçersiz bir şey değil bu dediğim Aman aman siyah rujlu biri gelir şimdi 'ne karışıyonuz len rujuma' diye bir dalarsa şimdi. Abouuu sustum ben
|
![]() |
| Etiketler |
| 125, kutlayan, rujun, serüveni, yaşını |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|