|
|||||||
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Videolar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
)))hahahah dene işte ben yandım sen yanma ))))bende temizlik olayına takıldım yapsan bi yapmasan bi innacım sende bu konuda bana akıl verebilermisin şimdi bu ekekler temiz bayan seviyolarda bizi peri gibimi görüyolar da yaparken müthiş rahatsız oluyolar dikkatle dinlemede tamam...
|
|
|||
|
Alıntı:
![]() temizlik mi yapcen al eline elektrikli süpürgeyi, erkeğin koy önüne tv, maç olan bir kanal aç işine bak arada bir homurdanacak olursa fur süpürgenin sapını kafasına haaa bir de iş yaparken sakın pejmürde olma, bir abimin nasihatidir, bacağın, göğsün acık olsun, misal süpürgenin sesi çok mu çıkıyo tam herifin yanından geçerken beeele yandan yandan bacağını göstert ![]() hehe deneme konusuna gelince, pericim valla ben de kız kurusu olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum şahsen bir dopuğhhlu çizme aldım geçen ama nişanı terkettim ayaklarımın acısından çok vamplardı ama benim bünye kaldırmadı ne yaparsın
|
|
|||
|
hahahhahah banada topuuklu giyince parkinson geliyo kıpır kıpır oluyor dizlerim kafam bedenim heleki taşlı yol ya ben bi hikayemi paylaşayım bakırköydeyim bir kot aldım ama süper bir olay inanılmaz gösterişli yırtık falan taşlı cukda oturdu ve çokda beğendim aldım fakat 8santim paça uzun yerde büyük bir bölümü, inatla giycem ben o kotu ve eve onunla gitcem dedim fakat paçayı kısaltamayınca yeni ayakkabı almaya karar verdim 8santimli topuklu beyaz rugan dehşet bişey tamam harika oldu üstümde de beyaz sıfır kol badimlede iyi oldu artık at gibiydim ama aşşaya bakamıyordum (kendi boyumda 1.68)
![]() ![]() birini gözüme kestirdim bakıştım diyelim tak benim denge bozuluyor ayak burkmalar bi ayak öbürünü kurtarayım derken bi süre yolda sendelemeler ileride ayakda ağrı derken tabi saç baş dağıldı bizim karizma yerlerde bende ayakkabıları çıkarıp karizmama yakın olmaya karar verdim ve sahil yolundan caruselin önünde dolmuşum kalkacaktı arabama yalın ayak gidip yalın ayak binmek mecburiyetinde kalan nadide bir bayanım lütfen aslında azınlık olarak biz daha rabet görmeliyiz ama erkekler işte garip canlı güzelim bunlar temizlik olayına gelincee süperrr sevdim ben bu işi hahahha ya bu erkek canlıları nası saf nası güzel şeler dime şuncacık şeyle bile mutlu oluyolar maç tv çekirdek yada cips ve çıplak bayan hahahaha şeker şeler
|
![]() |
| Etiketler |
| erkekleri, etkilemenin, yolları |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|